"Det skulle egentligen inte bli något. Han är ju allergisk mot hästar!"

 

Den där fårhagen längst grusvägen intill Charlottes föräldrahem hade hon tittat på längre, mycket längre än hon känt Karl. Och redan då, många år innan hon gick ut på krogen där hon absolut inte skulle hitta någon, bestämde hon sig för att hon ville ta sina bröllopsporträtt där.

Sedan möttes de, hästtjejen Charlotte och Karl - som är hästallergiker. Detta faktum höll på att bli slutet på kärlekssagan innan den ens börjat, men lyckligtvis uppvägde Karls andra positiva egenskaper att han nyser varje gång han går i närheten av stallet. Och visst blev det bröllopsbilder i fårhagen! Vi fick till och med en så kallad first look, alltså när brudparet får se varandra för första gången på sin bröllopsdag.

Trots att det bara var i början av maj kändes det som sommar i luften när färden först gick till Bettna kyrka och sedan till bröllopsfesten på Rockelstad slott.

 

Comment