Corsage – hur ska den sitta egentligen?

Corsage – hur ska den sitta egentligen?

Sällan har en detalj skapat så mycket huvudbry bland så många som corsagen på bröllop. Denna lilla mini-blombukett är tydligen så klurig när det kommer till placering att den helt klar behöver ett eget blogginlägg!

Put a ring on it!

Comment

Put a ring on it!

En av mina favoritfoton att ta på en bröllopsdag är detaljbilder på ringarna. I år har två av mina brudar valt att designa sina egna ringar. Två helt olika ringar till två helt olika personligheter – som passar perfekt på respektive finger.  Läs om hur de skapade sina drömringar här.

Comment

Poserad vs lifestyle-fotografering

Comment

Poserad vs lifestyle-fotografering

När jag får frågan om jag gör nyföddfotograferingar blir mitt svar både ja och nej. Anledningen är att det finns olika inriktningar när det kommer till att fotografera de små liven. Så kallad poserad eller traditionell nyföddfotografering, där den sovande bebisen läggs i olika positioner och ofta med någon form av rekvisita på eller runt sig, är inte min grej. Istället gör jag mer lifestyle – gärna i ert hem. Läs mer om vad de olika stilarna innebär här.

Comment

Äpplen, någon?

Comment

Äpplen, någon?

Svensk landsbygd, höstlöv i stora drivor och äppelkindade barn, det låter väl idylliskt? När det var dags för Frejas ettårsfotografering var det just höst och naturen sprakade av färger. Mamma Hanna hade planerat att ha med äpplen på bilderna – och Freja tog det där med äppelkindade bokstavligt: hon mosade i sig det ena äpplet efter det andra. Hon ÄLSKAR verkligen äpplen, den ungen! 

Se hela inlägget med fler bilder här. 

Comment

Lilla syster

Lilla syster

En liten syster kan man klappa och pussa på. Och nypa henne i näsan för att se vad som händer. Sedan kan man pussa henne igen efter att hon blev ledsen. 

Ettårsfotografering

Ettårsfotografering

När lilla fröken K fyllde ett år begav vi oss ut på äventyr bland höga grässtrån – allt är relativt och är man själv under en meter är gräs högt

Emma & Mats

Emma & Mats

Emma och Mats bor vackert beläget på landet utanför Närkes Kil. Deras trädgård vetter mot böljande fält och var en självskriven plats för bröllopsporträtten. När vi någon månad innan bröllopet sågs och bestämde exakta platser visade Emma fältet bakom ladan och sa att hon ville ta bröllopsbilderna där. Det stora gröna fältet hade Kilsbergen som bakgrund och det fanns inte mycket som kunde göra utsikten mycket bättre – förutom en rokokosoffa.

Läs hela inlägget och se fler bilder här.

Helena & Per

Helena & Per

När Helena och Per bokade mig till deras bröllop sa den blivande bruden något som dröjde sig kvar: Att ta hand om mig är det Per gör bäst. När vi sågs igen hade vinter blivit till försommar och ytterligare dagar när det de där orden hade visat sig stämma hade passerat. Och tack vare det lyste deras kärlek igenom allt de gjorde och sa på ett ännu tydligare sätt. För sällan har jag träffat människor som trots att de gått igenom svåra motgångar är så starka – och trygga i varandra. 

Läs hela inlägget och se fler bilder här.

Charlotte & Karl

Comment

Charlotte & Karl

Den där fårhagen längst grusvägen intill Charlottes föräldrahem hade hon tittat på längre, mycket längre än hon känt Karl. Och redan då, många år innan hon gick ut på krogen där hon absolut inte skulle hitta någon, bestämde hon sig för att hon ville ta sina bröllopsporträtt där.

Läs hela inlägget och se fler bilder här.

Comment

Carolina & Anders

Carolina & Anders

Efter många år tillsammans bestämde sig Carolina och Anders för att gifta sig, men inte på vilken dag som helst. Den 28 maj, som numera är deras bröllopsdag, är nämligen även Carolinas föräldrars bröllopsdag – och Anders föräldrars!

Läs hela inlägget och se fler bilder här.